Ik heb mijn eigen bedrijf in ritueel vormgeven opgericht omdat ik opzoek was naar meer verdieping in mijn leven en omdat ik zelf een positieve ervaring heb gehad met een ritueel dat ik deed.

Ik heb altijd al mooie of indrukwekkende momenten uitzonderlijk willen vieren. Ik denk dat het heel belangrijk is om bijzondere momenten te koesteren en te vieren, dat je er met volle teugen van mag genieten en stil te staan bij bepaalde transitiemomenten en dat je daar aandacht aan mag besteden.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om na een moeilijke periode verder te gaan, ik bleef toen hangen in de pijn en verdriet, de leegte die dat met zich meebrengt. Nadat ik met een therapeut gesproken had heb ik zelf een vorm gevonden waarbij mijn man en ik een ritueel hebben gedan met een bloemstuk en kaarsje aan de golven van de Lek meegegeven. Dit heeft mij heel erg geholpen om ruimte te creƫren.

Ook heb ik een Box of Treasure doosje gemaakt, een doosje met een verhaal waarin ik dit verborgen verdriet geritualiseerd heb. Waarin ik wat ik niet kon verwoorden toch kun uitdrukken. Hierna voelde ik mij lichter en ik kon weer positief uitkijken naar de toekomst waardoor mijn levensenergie weer ging stromen. Ik wil andere mensen ook deze ervaring gunnen en daarom help ik graag personen en organisaties die een transitie doormaken bij dat proces. Ik ga met hen in gesprek ga en ga kijken waar ruimte nodig is en ik ontwerp samen met hen een vorm waarin iets wat moeilijk te zeggen is tastbaar gemaakt kan worden. Hierdoor kan er wat orde in de chaos komen en er ruimte ontstaat om verder te gaan in het leven en waardoor de levensenergie ook weer gaat stromen en de persoon later lichter door het leven gaat.

Neem contact op als je vragen hebt of meer informatie wilt!