Mother Blessing (vieren dat je moeder wordt)

Voor het eerst ga ik moeder worden en voor deze bijzondere transitie heeft Kathy mij een prachtig ritueel cadeau gegeven. Zij heeft mij een onvergetelijke dag bezorgd door het organiseren van een Mother Blessing. De locatie was schitterend uitgekozen en alles was met aandacht en liefde tot in de puntjes verzorgd. Een aantal dierbare vriendinnen deden mee aan het ritueel wat het voor mij nog specialer maakte. Kathy wist "het ontastbare" met symboliek en verschillende activiteiten vorm te geven waarbij alle facetten aan bod kwamen; zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Ik heb dankzij de Mother Blessing afscheid kunnen nemen van zaken die mij niet meer dienen, stil gestaan bij wat wezenlijk belangrijk is en diepe dankbaarheid gevoeld !
~ Saskia

Grandmothers celebration: (vieren dat je oma wordt)

Zonder dat ik maar het flauwste vermoeden had, kwam ik ons klaslokaal binnen, werd ik op een mooie plek in de kring gezet en sprak Kathy mij toe als grootmoeder met prachtige welgemeende woorden die mijn gelukkige gevoel over de geboorte van mijn gezonde kleindochter nog meer vergrootten! Ik zat te glunderen van oor tot oor, helemaal toen ze me een mooi doosje gaf en me een luierbrochespeld opdeed! Wat het meest bijblijft van Kathy's rituelen is dat ze zoveel oog heeft voor anderen, zich goed in hen verplaatst en zich met haar hart aan hen verbindt. Attent, warm en ruimhartig, dat is Kathy ten voeten uit.
~ Hanny

Afscheid van een relatie:

Het voelde als afscheid. Ik was er een tijdje nog niet klaar voor maar vandaag voelde dat wel zo. Het was emotioneel en heb hiermee een hoofdstuk afgesloten. Het voelt alsof de zee het heeft meegenomen. Ik bleef ook kijken ik delen van mijn brief in het water zag, maar alles was verdween. Het afsluiten met die warme zonnestraal in mijn gezicht zal ik nooit vergeten. 
~ Stephanie

Ritueel voorafgaande een operatie

Ik voelde mij tijdens het ritueel een beetje jarig, dat kwam mede doordat Kathy mij steeds een doosje uit liet pakken, wat heel bijzonder was. Doordat we er vooraf bij gingen stilstaan voelde het minder beladen. Ik heb stress losgelaten. Het was daardoor oké om de operatie aan te gaan, hierdoor had ik minder spanning in mijn lijf. Ik voelde me na het ritueel lichter, minder zwaar. Doordat we hebben stilgestaan bij de revalidatie en het pad dat ik wil gaan bewandelen als ik beter ben kreeg ik een positief gevoel, dit is de eerste stap die ik zet. Symbolisch hebben we het goed afgerond door de handeling met de zaadjes en het water geven en groeien. Uiteindelijk voelde het alsof ik mezelf een cadeau gaf.
~ Loes

Box of grief (rouwdoosjes ) workshop:

Heb het doosje net aan m'n moeder en broer en zus laten zien: ze vonden het prachtig!!! Dank Kathy, voor het mogelijk maken om hetgeen moeilijk gezegd kan worden, uit te beelden. Puur op gevoel, waarbij het materiaal je leidt en je met je handen maakt hoe het van binnen voelt. Prachtig.
~ Beatrix

Kathy, in alle rust vorm geven aan herinneringen, een heerlijke middag! Dank voor je inspirerende begeleiding, je rust bij het maken van keuzes en je technische adviezen. Je persoonlijke voorbeeld vond ik moedig en maakte heel inzichtelijk wat de betekenis van een mooi "doosje" kan zijn. Je kleine doosjes waarvan we er een konden kiezen om vandaaruit aan de slag te gaan vond ik verrassend en uitdagend. Een mooie start van een mooie middag, net hele mooie persoonlijke resultaten, begeleid door een mooi mens! Dank je wel!
~ Gitta

Thanks, voor een fijne middag, heerlijk om even het hoofd leeg te maken! En bedankt voor je inspiratie en lieve zorg.
~ Sylvia

Vrijgezellen workshop Box of treasure:

Wij hebben bij Kathy een vrijgezellenworkshop gedaan. Kathy schepte meteen de juiste sfeer, heel persoonlijk en ontspannen. Alle meiden, allemaal anders, hebben elkaar beter leren kennen door mee te kijken bij de knipsels en spullen die ieder verzamelde. Zelfs diegene die zei: "knutselen is niet voor mij", ging helemaal los! De "aanstaande bruid" heeft een prachtig doosje gemaakt waar het leven met haar aanstaande man helemaal in te zien is. Zo mooi, alle liefde van hen samen is hierin terug te zien. Later heeft ze nog foto's van de bruiloft toegevoegd en zo is het helemaal compleet!

~ Simone