Vieren voorbij de woorden

Bij bijzondere gebeurtenissen in het leven kun je je wel eens onthand voelen. Je hebt het idee dat deze momenten te groots of overweldigend zijn om ze in woorden te benoemen en toch wil je er graag bij stil staan. Ik help je – voorbij de woorden – bij het creatief aandacht geven aan jouw bijzondere moment, zodat dit moment een mijlpaal wordt in je leven. Een anker; iets wat je niet meer zo gemakkelijk vergeet.

In mijn ervaring krijgt het leven meer inhoud en diepgang als je zorg en aandacht besteedt aan het bewust meemaken van de keerpunten in je leven: je wordt moeder of oma, een vriendschapsjubileum, een nieuwe baan, je hebt een opleiding afgerond. Vier deze mijlpalen en je zult er een leven lang met vreugde aan terugdenken.

Ik heb dankzij de Mother Blessing afscheid kunnen nemen van zaken die mij niet meer dienen, stil gestaan bij wat wezenlijk belangrijk is en diepe dankbaarheid gevoeld! ~ Saskia 

Hoe werk ik?

Ik heb een verrassende blik op dingen, ben open mindend en ik ben gezegend met een groot inlevingsvermogen. Visueel ben ik sterk en samen toveren we jouw levensmoment om tot een bruisende beleving!

In totaal zijn er 3 bijeenkomsten of gesprekken:

In het eerste gesprek maken we kennis en onderzoeken we of er een klik is. Ik ontvang je graag in mijn fijne sfeervolle studio in de creatieve broeiplek Haaks te Culemborg (Gelderland). Of ik kom naar een afgesproken plek. Tijdens deze eerste bijeenkomst vertel ik je graag meer over mijn manier van werken en de mogelijkheden die er zijn.

Het tweede gesprek is de intake waarin jouw persoonlijke verhaal alle aandacht krijgt. Ik interview jou en jij hebt natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen. Eventueel neem je voorwerpen mee die belangrijk zijn. Daarna ontwerp ik, en dat kan ook in co-creatie, een persoonlijk ritueel dat helemaal bij jou past.

Tijdens de derde bijeenkomst zullen we [of: zul jij?] het ritueel gaan beleven. We stemmen de plek en tijd samen af. Er is alles van alles mogelijk: bij de zee, in het bos, bij jou thuis, et cetera.

Reviews
Mother Blessing  (vieren dat je moeder wordt)
sfeervol gedekte tafeldoor een doek zie je de cirkel waar de ceremonie plaats vond
Voor het eerst ga ik moeder worden en voor deze bijzondere transitie heeft Kathy mij een prachtig ritueel cadeau gegeven. Zij heeft mij een onvergetelijke dag bezorgd door het organiseren van een Mother Blessing. De locatie was schitterend uitgekozen en alles was met aandacht en liefde tot in de puntjes verzorgd. Een aantal dierbare vriendinnen deden mee aan het ritueel wat het voor mij nog specialer maakte. Kathy wist 'het ontastbare' met symboliek en verschillende activiteiten vorm te geven waarbij alle facetten aan bod kwamen; zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Ik heb dankzij de Mother Blessing afscheid kunnen nemen van zaken die mij niet meer dienen, stil gestaan bij wat wezenlijk belangrijk is en diepe dankbaarheid gevoeld ! 

~ Saskia 

Grandmothers celebration: (vieren dat je oma wordt)
speldje "love is love" mini box of treasure in zachte kleuren
Zonder dat ik maar het flauwste vermoeden had, kwam ik ons klaslokaal binnen, werd ik op een mooie plek in de kring gezet en sprak Kathy mij toe als grootmoeder met prachtige welgemeende woorden die mijn gelukkige gevoel over de geboorte van mijn gezonde kleindochter nog meer vergrootten! Ik zat te glunderen van oor tot oor, helemaal toen ze me een mooi doosje gaf en me een luierbrochespeld opdeed! Wat het meest bijblijft van Kathy's rituelen is dat ze zoveel oog heeft voor anderen, zich goed in hen verplaatst  en zich met haar hart aan hen verbindt. Attent, warm en ruimhartig, dat is Kathy ten voeten uit.
~ Hanny